Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το Ψηφιακό Παιχνίδι στην Εκπαίδευση


Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Βρετανικό Συμβούλιο διοργάνωσαν, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, την πρωτότυπη εκδήλωση με θέμα: «Το Ψηφιακό Παιχνίδι στην Εκπαίδευση: Σχεδίαση, δημιουργία και χρήση». H εκδήλωση απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων, σε γονείς και παιδιά. Στο βίντεο αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες της κεντρικής εκδήλωσης με θέμα: «Το Ψηφιακό Παιχνίδι στην Εκπαίδευση: Σχεδίαση, δημιουργία και χρήση».
Πληροφορίες σχετικά με τη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου: http://www.eugenfound.edu.gr
Στις σελίδες και στα κανάλια που ακολουθούν θα βρείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με πειράματα, ντοκιμαντέρ για την ιστορία της επιστήμης και ομιλίες ερευνητών, που μας ενημερώνουν για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις:
Facebook: http://www.facebook.com/Diadraseis
Twitter: https://twitter.com/diadraseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου