Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Επιμορφωτικό σεμινάριο εργαστηριακού τύπου για τη βαθμολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας στις Πανελλαδικές εξετάσεις

   

     Προσκαλούνται οι φιλολόγοι των σχολικών μονάδων της Μεσσηνίας (πλην Τριφυλλίας) σε επιμορφωτικό σεμινάριο εργαστηριακού τύπου σχετικά με τη βαθμολόγηση της Νεοελληνικής Γλώσσας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας και ώρα 17:00-20:00. Tα εργαστήρια συντονίζουν η κ. Αγάθη Γεωργιάδου, και η κ. Ρούλα Μουντάνου, διαχειρίστριες του μεγαλύτερου φιλολογικού blog agathi.pb με πανελλήνια εμβέλεια, σε συνεργασία με τις σχολικές συμβούλους Φιλολόγων Μεσσηνίας. Θα εργαστούμε σε αναβαθμολογημένα γραπτά μαθητών περασμένων ετών από το Βαθμολογικό Κέντρο Τρίπολης και θα συζητήσουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν.
     Οι φιλόλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εργαστήριο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Μεσσηνίας στη Γραμματέα Παναγιώτα Μπελόγιαννη και στο τηλέφωνο 27210-28521 μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου και ώρα 14:00. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όχι μόνο όσοι εκπαιδευτικοί διδάσκουν σε Λύκειο, αλλά και όσοι διδάσκουν σε Γυμνάσιο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο.
     Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολείων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους φιλολόγους των σχολείων τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Οι Σχολικές Σύμβουλοι ΠΕ02 Μεσσηνίας

Δρ. Δήμητρα Σταθοπούλου                                 Δρ. Βασιλική Σακκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου