Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Επιμορφωτική Ημερίδα: «Εναλλακτικές μορφές Αξιολόγησης για τον μαθητή»

Η επιμορφωτική ημερίδα: «Εναλλακτικές μορφές Αξιολόγησης για τον μαθητή», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ.και την παρακολούθησαν περισσότερα από 150 άτομα.
Για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό της εισήγησης της κ. Αικατερίνης Κασιμάτη, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας ΑΣΠΑΙΤΕ: «Αυθεντικό πλαίσιο μάθησης και διδασκαλίας για την καλλιέργεια δεξιοτήτων του 21ου αιώνα» πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό της εισήγησης του κ. Μανώλη Κουτούζη, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΑΠ, «Κουλτούρα εμπιστοσύνης στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο» πατήστεεδώ.
Για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό της παρουσίασης του Βιωματικού Εργαστηρίου κ. Σταύρου Κωτσάκη, Δ/ντή ΠΕΚ Τρίπολης: «Περιγραφική (Αυθεντική) Αξιολόγηση μαθητών» πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδικασίας διεξαγωγής του Βιωματικού Εργαστηρίου κ. Σταύρου Κωτσάκη, Δ/ντή ΠΕΚ Τρίπολης: «Περιγραφική (Αυθεντική) Αξιολόγηση μαθητών» πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε ολόκληρο το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διεξαγωγή του Βιωματικού Εργαστηρίου κ. Σταύρου Κωτσάκη, Δ/ντή ΠΕΚ Τρίπολης: «Περιγραφική (Αυθεντική) Αξιολόγηση μαθητών» πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου