Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

eTwinning - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΙΑ Β/ΘΜΙΑ


eΟδηγίες σχετικά με τη 2ωρη συμπλήρωση ωραρίου ή υπερωριακή απασχόληση για το έτος 2014-15. ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Β/ΘΜΙΑ
Ειδικότερα για πρόγραμμα eTwinning, η διάρκεια του προγράμματος (για δικαίωμα συμπλήρωσης δύοωρών στο ωράριο του/της εκπαιδευτικού– μόνο για τη Β/θμια Εκπ/ση) δεν μπορεί να είναι μικρότερη των πέντε(5) μηνών. Το δίωρο διατίθεται στον/στην εκπαιδευτικό για την οργάνωση της συνεργασίας (μετάφραση,ψηφιοποίηση και επεξεργασία υλικού, συμπλήρωση της κάρτα προόδου κλπ.) και για την επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα σχολεία εκτός των ωρών διδασκαλίας του. Οι δραστηριότητες με τους μαθητέςπραγματοποιούνται εντός του ωρολογίου προγράμματος, χωρίς να αποκλείεται η υλοποίηση τους μετά το πέρας των μαθημάτων.
Βάσει της εγκυκλίου ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 δίνεται η δυνατότητα 2ωρης συμπλήρωσης ωραρίου σε εκπ/κους οι οποίοι υλοποιούν έργο eTwinning συνεργασίας, τουλάχιστον 5μηνης διάρκειας, μέσα στο τρέχον σχολικό έτος.
Αναλυτικές οδηγίες μπορούν να βρουν οι εκπ/κοι στην παραπάνω εγκύκλιο.
Η υποβολή των σχεδίων προγραμμάτων eTwinning, από τους των ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας: http://www.etwinning.gr/2014/meiosi.php
Για το eTwinning, η υποβολή των σχεδίων προγραμμάτων μπορεί να γίνει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2014.
http://www.etwinning.gr/etwin/2hours/787-2-etwinning-2014-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου